cukinijos

Cukinijos tešloje – tai labai maistingas ir skanus patiekalas, kuriam atsispirti paprasčiausiai neįmanoma. Prireiks vos kelių maisto produktų, ir galėsite paruošti tokį patiekalą, kuriam negalės atsispirti nė vienas šeimos narys. Įspėjame: kad ir kiek paruoštumėte, vis tiek bus per mažai!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Vidutinio dydžio cukinijos;

Riekelėmis pjaustyto fermentinio sūrio;

REKLAMA

Česnako skiltelių;

Šviežių žalumynų;

REKLAMA

Druskos ir pipirų;

2 kiaušinių;

REKLAMA

Šiek tiek miltų.

Ingredientų kiekį galite derinti pagal skonį.

REKLAMA

Kaip gaminti?

Cukiniją supjaustykite griežinėliais, užberkite šiek tiek druskos, ir palikite pastovėti apie 10 minučių.

REKLAMA

Susmulkinkite česnaką ir įtrinkite cukinijos gabalėlius.

REKLAMA

Išplakite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų.

REKLAMA

Ant cukinijos griežinėlio uždėkite sūrio riekelę, ir tuomet antrą cukinijos griežinėlį.

REKLAMA

Cukinijos „sumuštinį“ apvoliokite miltuose, o tuomet – kiaušinyje.

REKLAMA

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, kepkite apie 40 minučių.

Papuoškite žalumynais. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].