Jums reikės:

REKLAMA
  • 10 bulvių
  • 2 morkų
  • 2 česnako skiltelių
  • 3 svogūnų
  • Augalinio aliejaus
  • Žalumynų (pagal skonį)
  • Druskos ir kitų prieskonių (pagal skonį)

Kaip gaminti?

  1. Nuluptas bulves supjaustykite gabalėliais.
  2. Atskirai sumaišykite augalinį aliejų, išspaustą česnaką, susmulkintas žoleles, druską ir kitus prieskonius.
  3. Padažą užpilkite ant bulvių ir išmaišykite.
  4. Svogūną supjaustykite mažais gabalėliais, morkas sutarkuokite.
  5. Sudėkite bulves į kepimo rankovę, suberkite svogūnus ir morkas.
  6. Maišelio galus suriškite, šiek tiek pakratykite, kad ingredientai susimaišytų.
  7. Kepkite 180-200°C maždaug valandą.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].