Jums reikės:
REKLAMA
- 10 bulvių
- 2 morkų
- 2 česnako skiltelių
- 3 svogūnų
- Augalinio aliejaus
- Žalumynų (pagal skonį)
- Druskos ir kitų prieskonių (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Nuluptas bulves supjaustykite gabalėliais.
- Atskirai sumaišykite augalinį aliejų, išspaustą česnaką, susmulkintas žoleles, druską ir kitus prieskonius.
- Padažą užpilkite ant bulvių ir išmaišykite.
- Svogūną supjaustykite mažais gabalėliais, morkas sutarkuokite.
- Sudėkite bulves į kepimo rankovę, suberkite svogūnus ir morkas.
- Maišelio galus suriškite, šiek tiek pakratykite, kad ingredientai susimaišytų.
- Kepkite 180-200°C maždaug valandą.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].