Vištienos krūtinėlę galima paruošti įvairiais būdais, tačiau dėl netinkamo paruošimo mėsa gali išsausėti. Taip nenutiks, jei iškepsite ją pagal šį puikų receptą iš „YouTube” kanalo. Be to, receptas labai paprastas ir greitas! Išbandykite šias keptas krūtinėles ir skaniai papietaukite!

REKLAMA

Kepta vištienos krūtinėlė su agurkais, svogūnais ir sūriu.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlių
  • Juodųjų maltų pipirų
  • Druskos pagal skonį
  • 100 g majonezo
  • 30 g prancūziškų garstyčių
  • 2 svogūnų
  • 100 g raugintų agurkų
  • 200 g kietojo sūrio

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Vištienos krūtinėlių paviršiuje įpjaukite kelis gilesnius griovelius.

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Dubenyje sumaišykite majonezą su prancūziškomis garstyčiomis.

Kiekvieną mėsos gabalėlį kruopščiai aptepkite šiuo mišiniu.

REKLAMA

Nulupkite svogūną, supjaustykite jį griežinėliais.

REKLAMA

Į kiekvieną griovelį įdėkite po vieną griežinėlį.

Marinuotus agurkus perpjaukite išilgai.

REKLAMA

Kiekvieną gabalėlį taip pat įkiškite į mėsoje esantį griovelį.

REKLAMA

Galiausiai į kiekvieną griovelį įdėkite po gabalėlį sūrio.

Dėkite į įkaitintą orkaitę 20 minučių ir kepkite 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Atlikta!

REKLAMA

Patiekite su salotomis arba mėgstamu garnyru.

Mėgaukitės!

REKLAMA

Mėsa bus sultinga ir skani.

REKLAMA

Antrasis vištienos „akordeono“ receptas

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 4 vištienos krūtinėlių
  • 100 g šoninės
  • 200 g kietojo sūrio
  • Druskos
  • Juodųjų maltų pipirų pagal skonį
  • 4 – 5 bulvių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėlių paviršiuje vėl įpjaukite griovelius, į kuriuos pakaitomis įdėkite šoninės ir sūrio riekeles.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais, o ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.

Nuskuskite ir nuplaukite bulves, supjaustykite jas mažesniais gabalėliais ir išdėliokite aplink vištienos krūtinėlę, kurią sudėjote ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

REKLAMA

Šiek tiek apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska.

REKLAMA

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Išimkite ir patiekite su daržovių garnyru.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].