Pats lengviausias receptas!

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Kiaušiniai – 3 vnt.
  • Cukrus – 100 g
  • Vanilinis cukrus – 10 g
  • Miltai – 100 g
  • Kepimo milteliai – 5 g
  • Obuoliai – 3-4 vnt.

Paruošimo būdas:

REKLAMA

Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis ir vienu sluoksniu sudėkite į kepimo popieriumi išklotą ir sviestu pateptą formą.

Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purios masės.

REKLAMA

Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, ir trimis etapais įmaišykite į kiaušinių ir cukraus mišinį.

Švelniai išmaišykite mentele.

REKLAMA

Tešlą paskirstykite ant obuolių.

Kepkite 170°C temperatūroje 30-35 minutes, kol viršus taps traškus.

REKLAMA

Atvėsinkite skardoje ir perkelkite ant grotelių obuolių sluoksniu į viršų.

REKLAMA

Supjaustykite pyragą porcijomis ir patiekite ant stalo.

REKLAMA

Gero apetito!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].