Pats lengviausias receptas!
REKLAMA
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai – 3 vnt.
- Cukrus – 100 g
- Vanilinis cukrus – 10 g
- Miltai – 100 g
- Kepimo milteliai – 5 g
- Obuoliai – 3-4 vnt.
Paruošimo būdas:
REKLAMA
Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis ir vienu sluoksniu sudėkite į kepimo popieriumi išklotą ir sviestu pateptą formą.
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purios masės.
REKLAMA
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, ir trimis etapais įmaišykite į kiaušinių ir cukraus mišinį.
Švelniai išmaišykite mentele.
REKLAMA
Tešlą paskirstykite ant obuolių.
Kepkite 170°C temperatūroje 30-35 minutes, kol viršus taps traškus.
REKLAMA
Atvėsinkite skardoje ir perkelkite ant grotelių obuolių sluoksniu į viršų.
REKLAMA
Supjaustykite pyragą porcijomis ir patiekite ant stalo.
REKLAMA
Gero apetito!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].