Puikus ir populiarus desertas. Mažiems ir dideliems, jis tikrai patiks!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 400 ml plakamosios grietinėlės (galima pakeisti grietine arba jogurtu)
  • 2 pakelių vanilinio cukraus (galite pakeisti vanilės aromatu)
  • 2 pakelių grietinėlės standiklio
  • 500 g varškės
  • 500 g natūralaus jogurto
  • 200 g cukraus pudros (galima pakeisti medumi)
  • Vaisių pagal skonį: kivi, bananų, mandarinų, aviečių, obuolių…
  • Nebūtina: biskvito ar sviestinių sausainių.

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Grietinėlę išplakite su vaniliniu cukrumi ir standikliu, kol sutvirtės.
  2. Varškę sumaišykite su natūraliu jogurtu ir cukrumi arba medumi.
  3. Sumaišykite išplaktą grietinėlę ir varškės masę, kol susidarys vientisas kremas.
  4. Supjaustykite vaisius mažesniais gabalėliais ir įmaišykite į grietinėlės ir varškės masę.

Jei naudosite biskvitą ar sausainius, juos sutrupinkite ir pakaitomis su grietinėle bei vaisiais sluoksniuokite į desertinį dubenį.

REKLAMA

Leiskite desertui sustingti bent kelias valandas, o geriausia – per naktį.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].