Nuostabiai purus ir minkštas bananų pyragas. Tiesiog tirpsta burnoje!

Išbandykite labai paprasto pyrago keptuvėje receptą! Tai nuostabiai purus ir minkštas bananų pyragas. Jis toks skanus, kad tiesiog tirpsta burnoje. Būtinai paragaukite!

REKLAMA

Sudėtis

  • 1 kiaušinis
  • žiupsnelis druskos
  • 80 g cukraus
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus
  • 150 ml pieno
  • 60 g aliejaus
  • 150 g miltų
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 bananai
  • 3 šaukšteliai cukraus karamelei

Gaminimas

Įmuškite kiaušinį. Įberkite žiupsnelį druskos.

REKLAMA

Sudėkite cukrų ir vanilinį cukrų. Gerai išplakite.

REKLAMA

Supilkite pieną.

REKLAMA

Pridėkite aliejų. Vietoj jo galima naudoti ir lydytą sviestą.

REKLAMA

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į tešlą.

REKLAMA

Gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

REKLAMA

Pasirinkite keptuvę storu dugnu ir ištepkite sviestu.

REKLAMA

Pabarstykite keptuvę cukrumi, kuris virs karamele.

REKLAMA

Bananus supjaustykite gabalėliais ir išdėliokite keptuvėje. Bananus galima pakeisti ir obuoliais.

REKLAMA

Užpilkite bananus tešla, išlyginkite mentele ir kepkite ant nedidelės ugnies apie 40 min.

REKLAMA

Patikrinkite dantų krapštuku, ar pyragas iškepęs.

REKLAMA

Uždenkite keptuvę lėkšte ir apverskite. Gausite nuostabaus skonio pyragą prie arbatos!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].