Puikus maistas gaminamas vienoje kepimo skardoje, jį galėsite greitai paruošti, o rezultatas tikrai patiks visai šeimai.

REKLAMA

Šį receptą Jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

REKLAMA
  • Kiaulienos riekelių – 6 vnt.
  • Druskos – 10 g
  • Juodųjų pipirų – 5 g
  • Pjaustyto sūrio – 6 riekelių
  • Aliejaus – 50 g
  • Svogūnų – 100 g
  • Grybų – 300 g
  • Šoninės – 200 g
  • Saldžios paprikos miltelių – 10 g
  • Druskos – 5 g
  • Juodųjų pipirų – 2 g
  • Saldžios grietinėlės – 300 ml
  • Grietinės – 200 g
  • Kario prieskonių – 5 g
  • Druskos – 5 g
  • Juodųjų pipirų – 2 g
  • Kietojo sūrio – 150 g

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite riekelėmis.

REKLAMA

Sudėkite ją į riebalais išteptą dubenį ir ant mėsos uždėkite sūrio riekeles.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūną.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps auksinės spalvos.

REKLAMA

Supjaustykite grybus ir sudėkite į keptuvę, kur kepa svogūnai.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite šoninę ir taip pat suberkite į keptuvę, ir viską kartu pakepinkite.

REKLAMA

Pagardinkite druska, pipirais ir paprikos milteliais.

REKLAMA

Grietinėlę sumaišykite su druska ir prieskoniais.

REKLAMA

Viską sudėkite į kepimo indą.

REKLAMA

Pabarstykite tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

REKLAMA

Jei norite, galite kepti uždengę apie 30 minučių – tokiu atveju taip pat galite padidinti temperatūrą. Po 30 minučių, dar dešimt minučių kepkite atidengtą.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].