Labai skanus ir sotus maistas!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Balti kopūstai – 0,5 kopūsto,
  • Rūkyta dešra – 300 g,
  • Morkos – 2 vnt.
  • Svogūnai – 2 galvos,
  • Pomidorų pasta – 2 šaukštai,
  • Česnakas – 1 skiltelė,
  • Druska, pipirai – pagal skonį.

Maisto gaminimas:

REKLAMA
  1. Labai smulkiai susmulkinkite kopūstą.
  2. Suberkite smulkintą kopūstą į keptuvę su trupučiu aliejaus. Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
  3. Kartas nuo karto pamaišykite kopūstus, kad jie neprisviltų…
  4. Tada į kopūstus suberkite tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus.
  5. Druskos ir pipirų įberkite pagal skonį ir gerai išmaišykite.
  6. Uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
  7. Sudėkite pomidorų pastą ir riekelėmis supjaustytą dešrą. Vėl uždenkite keptuvę dangčiu ir dar troškinkite apie 5–7 minutes.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].