Nedarykite kiaulienos nugarinės kaip įprastų kepsnelių, o pabandykite kepti pagal šį receptą iš „YouTube“ kanalo. Visi bus sužavėti!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Iš viso 1 kg kiaulienos nugarinės
  • 10 g druskos
  • 5 g maltų juodųjų pipirų
  • 5 g mairūnų
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 svogūno
  • 200 g šoninės juostelių
  • 400 g raugintų agurkų arba raugintų kopūstų (ką labiau mėgstate)

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Kiaulienos nugarinę aštriu peiliu įpjaukite ne iki pat galo, kad įpjovos viena nuo kitos būtų vienodu atstumu.

Visą mėsą pagardinkite druska bei pipirais ir pabarstykite mairūnais.

REKLAMA

Taip pat pagardinkite išspaustu česnaku.

REKLAMA

Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais.

Šoninę supjaustykite juostelėmis.

REKLAMA

Į kiekvieną griovelį sudėkite svogūną ir šoninę.

REKLAMA

Jei naudosite raugintus agurkus, supjaustykite juos griežinėliais ir įkiškite į kiekvieną griovelį.

Jei naudosite raugintus kopūstus, juos sudėkite aplink mėsą.

REKLAMA

Pašaukite į įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 180°C temperatūroje apie 40 min.

Viskas paruošta!

REKLAMA

Puikus patiekalas, kuriam net nereikia garnyro.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Papildomas receptas

Išbandykite kitą kiaulienos nugarinės receptą, kuris bus taip pat vienas iš mėgstamiausių patiekalų.

REKLAMA

Abu receptus galite pamatyti pridėtame vaizdo įraše žemiau:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].