Puikus receptas greitiems ir fantastiškai skaniems pietums su vištiena ir grietinėlės padažu iš „YouTube“ kanalo.

REKLAMA

Visa jūsų šeima tikrai labai nudžiugs!

Jums reikės:

REKLAMA
  • Vištienos krūtinėlės – 450 g
  • Druskos – pagal skonį
  • Juodųjų pipirų – pagal skonį
  • Saldžios paprikos miltelių – 1/3 šaukštelio
  • Svogūnų – 1-2 galvučių
  • Pomidorų – 2-3 vienetų

Padažui:

  • Kiaušinių – 3 vnt.
  • Sūrio – 100 g
  • Druskos – 1/3 šaukštelio
  • Grietinės – 3 šaukštų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite vištieną.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite ant nedidelio kiekio aliejaus, kol jis įgaus rudai auksinę spalvą.

REKLAMA

Į dubenį sudėkite vištienos gabaliukus, keptą svogūną, druską ir visus prieskonius.

REKLAMA

Taip pat sudėkite smulkiai supjaustytus krapus.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

REKLAMA

Paruoškite dubenį, ištepdami aliejumi ir sudėdami į jį mėsą.

REKLAMA

Padažui dubenyje sumaišykite visus ingredientus – su stambia tarka sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į mišinį.

REKLAMA

Visą gautą padažą uždėkite ant mėsos.

REKLAMA

Pomidorą supjaustykite žiedeliais.

REKLAMA

Uždėkite ant visų ingredientų ir kepkite.

Kepkite 25-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].