Geriausias užkandis prie mėsos!

REKLAMA

Paruošimas:

Iš saldžiųjų paprikų (bet koks kiekis) pašalinkite sėklas, taip, kad paprikos nebūtų pažeistos. Pasūdome paprikas iš vidaus ir apkepame augaliniame aliejuje. Apkeptas paprikas dedame į puodą. Kai visos paprikos bus apkeptos, į jas dedame išspaustą česnaką.

REKLAMA

Ant puodo uždedame dangtį  ir purtome jį taip, kad česnakai įsiskverbtų į visas paprikas. Paliekame kuriam laikui pastovėti. Galima valgyti karštas, vietoje garnyro. Patiekite, apibarstę smulkiai pjaustytomis žolelėmis.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].