Paprastas receptas – lengvai paruošiamas, tačiau nepaprastai gardus skanėstas, kuris jums iškart patiks.

REKLAMA

Jums prireiks:

REKLAMA

Tešlai:

200 g sviestinių arba kakavinių sausainių

REKLAMA

100 g graikinių riešutų (arba pagal skonį)

80 g sviesto

REKLAMA

Kremui:

  • žiupsnelio druskos
  • 200 g Nutella
  • 400 g minkštos varškės arba maskarponės
  • 50 g cukraus pudros
  • 200 ml saldžios grietinėlės

Papuošimui:

REKLAMA
  • riešutų ir šokolado

Gaminimo eiga:

  1. Sudėkite sausainius į didelį dubenį.
  2. Sutrinkite juos į smulkius miltelius naudodami trintuvą.
  3. Taip pat susmulkinkite riešutus, suberkite juos į sausainių miltelius ir išmaišykite.
  4. Į mišinį įpilkite lydyto sviesto ir išmaišykite.
  5. Supilkite masę į 18 cm skersmens torto formą.
  6. Masę suspauskite stiklinės dugnu: žiūrėti vaizdo įrašą.
  7. Į kitą dubenį suberkite pusę kiekio varškės arba maskarponės, įdėkite Nutella ir išplakite.
  8. Kremą supilkite ant sausainių masės.
  9. Antrame dubenyje išplakite plakamą grietinėlę su cukraus pudra.
  10. Tada supilkite likusią varškės arba maskarponės dalį.
  11. Šį kremą paskleiskite ant Nutellos kremo.
  12. Viršų pabarstykite smulkintais riešutais.
  13. Ir galiausiai papuoškite tirpintu šokoladu.
  14. Paruoštą desertą kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.
  15. Tada galite pjaustyti ir patiekti.

Skanaus!

REKLAMA

Recepto vaizdo įrašas:

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].