Jį paruošti užtruksite tik apie 10 minučių, tikrai ne ilgiau. Šį pyragą pagaminti labai paprasta! Būkite tikri, kad suvalgysite jį dar greičiau, nei paruošite.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 pakelio sausainių be glitimo
  • 30 g sviesto
  • 1 valgomojo šaukšto kokosų aliejaus
  • 250 g maskarponės
  • 250 g minkštos varškės
  • Medaus arba saldiklio pagal skonį
  • 250 g aviečių
  • 1/2 pakelio želatinos miltelių
  • 15 cm skersmens apvalios formos

Papuošimui:

REKLAMA
  • Aviečių
  • Mėtų lapų

Gaminimo eiga:

Sausainius sumaišykite trintuvu į miltelius.

REKLAMA

Taip pat įmaišykite ištirpintą sviestą ir ištirpintą kokosų aliejų.

REKLAMA

Paruoškite nedidelę 15 cm torto formą.

Dugną išklokite kepimo popieriumi.

REKLAMA

Ant dugno sluoksniuokite sausainių mišinį.

REKLAMA

Išlyginkite šaukštu.

Paruoškite kremą:

REKLAMA

Kremui tiesiog sumaišykite maskarponę su varške.

REKLAMA

Pasaldinkite dirbtiniu saldikliu.

Tačiau galite naudoti medų arba cukrų, kas jums labiau patinka.

REKLAMA

Ant sausainių tešlos sluoksniuokite kremą.

REKLAMA

Tolygiai paskirstykite.

Rankiniu trintuvu sutrinkite avietes iki vientisos masės.

REKLAMA

Įdėkite pusę želatinos ir atsargiai pašildykite mikrobangų krosnelėje.

REKLAMA

Supilkite mišinį ant maskarponės ir atšaldykite.

REKLAMA

Jei norite pyragą ruošti didesnėje skardoje, padvigubinkite ingredientų kiekį.

Tai labai paprastas pyragas, kurį suvalgysite tikrai greičiau, nei jį pagaminsite.

Linkime gero skonio!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].