Skani ir sultinga kiauliena rūgščiame pomidorų padaže puikiai tiks su ryžiais, keptomis daržovėms ar makaronai. Išbandykite!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

Kiauliena – 600 g;

REKLAMA

Svogūnai – 1 vnt.;

REKLAMA

Pomidorų pasta – 3 šaukštai;

REKLAMA

Miltai – 1 valgomasis šaukštas;

REKLAMA

Aliejus – 2-3 šaukštai;

REKLAMA

Juodieji pipirai – 6 vnt.;

REKLAMA

Lauro lapai – 2 vnt.;

REKLAMA

Druska, pipirai pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Kiaulieną nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite į mažus gabalėlius.

REKLAMA

Keptuvę įkaitinkite ir pakepkite kiaulieną 5 minutes pamaišydami.

REKLAMA

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos mažais kubeliais. Sudėkite juos kartu su mėsa. Maišykite ir kepkite 5-7 minutes.

REKLAMA

Sudėkite į keptuvę pipirus bei druską ir kepkite dar 3 minutes.

REKLAMA

Sumaišykite pomidorų pastą su 2 puodeliais vandens.

REKLAMA

Įpilkite į keptuvę, kurioje kepate mėsą. Tai pat sudėkite lauro lapus ir 30 minučių troškinkite ant mažos ugnies.

REKLAMA

Paruoštą guliašą su padažu papuoškite žalumynais ir patiekite svečiams ar namiškiams.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].