Išmėginkite!

REKLAMA

Svarbiausia, kad visi ingredientai būtų šilti arba kambario temperatūros.

REKLAMA

Į dubenį supilkite 250 ml šilto kefyro, įmuškite 1 kiaušinį, įpilkite 2 šaukštus bet kokio augalinio aliejaus, įdėkite šaukštelį druskos ir nepilną šaukštą cukraus. Gerai išplakite šluotele ar šakute.

REKLAMA

Reikės 600 g miltų. Pusę iš jų atsijokite ir sumaišykite su 0,5 šaukštelio sodos. Tada suberkite visus miltus į kefyro mišinį.

REKLAMA

Paruošta tešla bus minkšta, net lipni, bet jei įdėsite daugiau miltų, tada pyragaičiai nebebus purūs. Sumaišytą tešlą palikite pailsėti 10–15 minučių.

REKLAMA

Įdarą geriausia pasiruošti iš anksto. Tai galėtų būti kepenėlės su svogūnais, bulvių košė, virti kiaušiniai su žaliaisiais svogūnais ar kas tik šauna į galvą. Netgi troškinti kopūstai!

REKLAMA

Suformuokite pyragaičius ir kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].