Marinuotų agurkų skystis gali būti puikiai panaudotas! Išmokysime jus kelių gudrybių, kurias tikrai verta žinoti. Ar žinojote, kad, pavyzdžiui, su agurkų marinato pagalba galima pagaminti ypač švelnią, minkštą ir neįtikėtinai skanią mėsą? Būtinai išbandykite tai jau šiandien, kai ruošite pietus šeimai, nes tai puiki idėja skaniam patiekalui!

REKLAMA

Pati minkščiausia mėsa ir fantastiškas jos skonis jus nustebins! Ši idėja iš „YouTube“ kanalo yra naudojama profesionalų virtuvėse. Marinatas mėsai suteiks ypatingo skonio ir minkštumo. Puikiai tiks keptai orkaitėje ar griliuje kiaulienai.

REKLAMA

Jums reikės:

  • Kiaulienos riekelių – 6 vnt.
  • Agurkų marinato – 100 ml
  • Druskos – 5 g
  • Juodųjų pipirų – 5 g
  • Saldžiosios paprikos miltelių – 5 g
  • Garstyčių – 50 g
  • Grietinės arba majonezo – 100 g
  • Marinuotų agurkų – 150 g
  • Pomidorų – 1 vnt.
  • Kietojo sūrio – 100 g

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Mėsą supjaustykite riekelėmis.

Jų paviršiuje padarykite tinklelio formos įpjovas.

REKLAMA

Sudėkite mėsą į plastikinį uždaromą maišelį.

REKLAMA

Įpilkite marinuotų agurkų skysčio, įdėkite garstyčių ir prieskonių.

REKLAMA

REKLAMA

Uždarykite ir gerai pakratykite maišelį su mėsa, kad skoniai susimaišytų.

REKLAMA

Išimkite mėsą ir sudėkite ant kepimo skardos.

REKLAMA

Aptepkite grietine arba majonezu, sudėkite marinuotus agurkėlius ir galiausiai apibarstykite sūriu.

REKLAMA

Kepkite 180°C temperatūroje apie 35 minutes.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].