Naminis kepenėlių paštetas yra daug sveikesnis, nei esantis parduotuvėse. Be to šio skonis lyg esančio prabangiausiuose restoranuose.

REKLAMA

Jums reikės:

1 kg kepenėlių

REKLAMA

3 svogūnai

REKLAMA

2 morkos

REKLAMA

100 g sviesto

REKLAMA

Džiovinti prieskoniai: paprika, česnakai, kalendra,bazilikai.

REKLAMA

Gaminimas:

Nuplaukite, išvalykite ir susmulkinkite kepenėles. Sudėkite jas virti.

REKLAMA

Susmulkinkite morkas ir svogūnus.

REKLAMA

Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

REKLAMA

Suberkite prieskonius pagal skonį ir dar šiek tiek pakepkite.

REKLAMA

Kai daržovės iškeps, atidėkite jas, kad atvėstų. Išvirusias kepenėles irgi atvėsinkite.

REKLAMA

Visus paruoštus produktus du kartus permalkite su mėsmale.

REKLAMA

Sumaltą mišinį sumaišykite, su minkštu sviestu.

REKLAMA

Paruoštą masę sudėkite į indelį ir gali valgyti iš karto arba kelias dienas laikyti šaldytuve.

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].