Ingredientai:

REKLAMA

migdolai – 200 g.
baltymai – 1 vnt.
medus – 125 g.
cukraus pudra – 125 g.

Gaminimas:

REKLAMA

Nuplautus migdolus nuvalome ir kepame sausoje keptuvėje iki šviesiai auksinės spalvos.

Baltymus plakite mikseriu, kol susidarys tvirta puta.

REKLAMA

Į karštą keptuvę supilkite medų, suberkite cukraus pudrą ir išmaišykite. Medus tuoj pat pradės karamelizuotis, tada į keptuvę sudėkite baltymus ir išmaišykite.

Dar po pusės minutės suberkite riešutus į medų, vėl išmaišykite ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.

REKLAMA

Patogiau tai daryti silikoninėje formoje, pateptoje sviestu. Visą masę supilkite į formą ir palikite sustingti šaldiklyje.

Recepto vaizdo įrašas:

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].