Ši tešla – tiesiog nuostabi! Būtinai išbandykite!

REKLAMA

Sudėtis

REKLAMA

Tešlai:

3,5 puodelio miltų

1/2 šaukštelio druskos

REKLAMA

1 puodelio verdančio vandens

100 g sviesto

REKLAMA

1 kiaušinio

Įdarui:

500 g maltos kiaulienos

REKLAMA

3 svogūnų

druskos, pipirų pagal skonį

REKLAMA

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite išsijotus miltus ir druską, užpilkite stikline verdančio vandens ir greitai išmaišykite šakute.

REKLAMA

Šiek tiek išplakite ištirpintą sviestą su kiaušiniu ir nedelsdami supilkite į miltų masę.

REKLAMA

Minkykite labai minkštą ir švelnią tešlą, uždenkite ją servetėle ir pradėkite daryti įdarą.

REKLAMA

Nuluptus svogūnus perleiskite per mėsmalę, sudėkite į maltą mėsą ir įberkite druskos, pipirų bei gerai išmaišykite.

REKLAMA

Tešlą padalinkite į kelias dalis ir labai plonai iškočiokite.

REKLAMA

Mėsos įdarą paskleiskite ant vienos tešlos pusės ir uždenkite kita tešlos puse. Atsargiai sutvirtinkite čebureko kraštus.

REKLAMA

Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].