Ši tešla – tiesiog nuostabi! Būtinai išbandykite!
REKLAMA
Sudėtis
REKLAMA
Tešlai:
3,5 puodelio miltų
1/2 šaukštelio druskos
REKLAMA
1 puodelio verdančio vandens
100 g sviesto
REKLAMA
1 kiaušinio
Įdarui:
500 g maltos kiaulienos
REKLAMA
3 svogūnų
druskos, pipirų pagal skonį
REKLAMA
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite išsijotus miltus ir druską, užpilkite stikline verdančio vandens ir greitai išmaišykite šakute.
REKLAMA
Šiek tiek išplakite ištirpintą sviestą su kiaušiniu ir nedelsdami supilkite į miltų masę.
REKLAMA
Minkykite labai minkštą ir švelnią tešlą, uždenkite ją servetėle ir pradėkite daryti įdarą.
REKLAMA
Nuluptus svogūnus perleiskite per mėsmalę, sudėkite į maltą mėsą ir įberkite druskos, pipirų bei gerai išmaišykite.
REKLAMA
Tešlą padalinkite į kelias dalis ir labai plonai iškočiokite.
REKLAMA
Mėsos įdarą paskleiskite ant vienos tešlos pusės ir uždenkite kita tešlos puse. Atsargiai sutvirtinkite čebureko kraštus.
REKLAMA
Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].