Paruoškite šią naminę pomidorų pastą pagal „YouTube“ kanalo receptą, ir turėsite puikių atsargų, kurias galėsite panaudoti ruošdami bet kokį patiekalą.

REKLAMA

Šis padažas yra labai tirštas, skanus ir be jokių konservantų, o paruošiamas vos per 30 minučių!

REKLAMA

Jums reikės

  • 5 kg pomidorų
  • Iš 5 kg pomidorų gausite apie 977 g pomidorų tyrės, 3,5 l sulčių ir 160 g sėklų.

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais.

  1. Tada sumalkite juos su mėsmale.

REKLAMA
  1. Gautą mišinį perpilkite į puodą ir užkaiskite ant viryklės.

  1. Kai pomidorai pradės virti, suspauskite mišinį su sieteliu, kad tik sultys pasklistų sietelyje.

Tada, naudodami samtį, perpilkite sultis į antrąjį puodą.

REKLAMA

  1. Puode turėtų likti tik pomidorų minkštimas su sėklomis, o po 15 minučių virimo pastebėsite, kad mišinio tūris sumažėjo.

REKLAMA
  1. Nukelkite nuo ugnies ir karštą mišinį supilkite į sietelį.

Leiskite pastovėti apie 5 minutes, tada pertrinkite per sietelį, kad sėklos liktų sietelyje, o minkštimas sutekėtų į puodą.

REKLAMA
  1. Pomidorų pasta paruošta!

Galite supilti į dėžutes (maišelius) ir užšaldyti arba sterilizuoti stiklainiuose.

REKLAMA
  1. Tada tiesiog naudokite pagal poreikį savo mėgstamiems patiekalams ruošti.

Skanaus!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].