Su ja galima gaminti gardžius sumuštinius arba naudoti gaminant salotas.
REKLAMA
Sudedamosios dalys:
- Kiauliena – 2-3 kg
- Druska, pipirai, garstyčios pagal skonį ir pageidavimus
Papildomai:
REKLAMA
- Kepimo maišelis
- Tvirta maistinė virvė
Gaminimo būdas:
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir papildomai išmuškite virtuviniu plaktuku bei pagal skonį įberkite prieskonių.
REKLAMA
Maistinę plėvelę sudėkite vieną ant kitos keliais sluoksniais.
REKLAMA
Padėkite mėsą ant jos krašto ir sandariai suvyniokite į kelių sluoksnių ritinėlį.
REKLAMA
Kraštus iš abiejų pusių suriškite virvele.
REKLAMA
Visą dešrą perriškite tvirta virve.
REKLAMA
Sudėkite taip paruoštą mėsą į puodą ir virkite 1,5 valandos 80 laipsnių temperatūroje.
REKLAMA
Paruoštą dešrą atvėsinkite įdėdami į ledinį vandenį. Tokiu atveju maistinė plėvelė lengvai nusiims.
REKLAMA
Dešrą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Gero apetito!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].