Su ja galima gaminti gardžius sumuštinius arba naudoti gaminant salotas.

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Kiauliena – 2-3 kg
  • Druska, pipirai, garstyčios pagal skonį ir pageidavimus

Papildomai:

REKLAMA
  • Kepimo maišelis
  • Tvirta maistinė virvė

Gaminimo būdas:

Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir papildomai išmuškite virtuviniu plaktuku bei pagal skonį įberkite prieskonių.

REKLAMA

Maistinę plėvelę sudėkite vieną ant kitos keliais sluoksniais.

REKLAMA

Padėkite mėsą ant jos krašto ir sandariai suvyniokite į kelių sluoksnių ritinėlį.

REKLAMA

Kraštus iš abiejų pusių suriškite virvele.

REKLAMA

Visą dešrą perriškite tvirta virve.

REKLAMA

Sudėkite taip paruoštą mėsą į puodą ir virkite 1,5 valandos 80 laipsnių temperatūroje.

REKLAMA

Paruoštą dešrą atvėsinkite įdėdami į ledinį vandenį. Tokiu atveju maistinė plėvelė lengvai nusiims.

REKLAMA

Dešrą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Gero apetito!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].