Sudėtis:

Višta -1 vnt.;

REKLAMA

Česnakai – 2-4 skiltelės;

REKLAMA

Sultinys -300ml;

REKLAMA

Želatina – 10g;

REKLAMA

Juodieji pipirai – pagal skonį;

REKLAMA

Saldžios paprikos – pagal skonį;

REKLAMA

Burokėlių sultys – 1 šaukštas.

REKLAMA

Sultiniui:

REKLAMA

Svogūnas – 1vnt.;

REKLAMA

Morka -1vnt.;

REKLAMA

Lauro lapai – 2vnt.;

REKLAMA

Juodieji pipirai – 6-8 vnt.;

REKLAMA

Druska – pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

Užvirkite vandenį ir įdėkite vištą, kartu sudėkite morkas, svogūnus, druską, lauro lapus, pipirus ir virkite, kol išvirs.

REKLAMA

Paruoškite želatiną pagal instrukcijas ir supilkite į 300 ml sultinio. Išspauskite ir įpilkite 1 šaukštą  burokėlių sulčių.

REKLAMA

Atskirkite mėsą nuo kaulų, man gavosi 800 g virtos mėsos. Pridėti prieskonių pagal skonį,  juodųjų pipirų ir saldžiųjų paprikų, įspauskite 2-3 skiltelės česnakų, galite pridėti džiovintų česnakų.

REKLAMA

Supilkite 1 šaukštą burokėlių sulčių, supilkite sultinį su želatina ir viską susmulkinkite trintuvu. Jei reikia, įdėkite druskos.

REKLAMA

Paimkite plastikinį butelį, nupjaukite viršų. Sudėkite paruoštą masę ir įdėkite į šaldytuvą, kol sustings, geriausia palikti per naktį. Tada išimkite iš butelio ir supjaustykite riekelėmis.

REKLAMA

Išsamesnę informaciją apie gaminimą galite pamatyti vaizdo įraše.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].