Jums reikės:

REKLAMA

moliūgas – 400 g

REKLAMA

apelsinai – 1 vnt.,

REKLAMA

Kiaušiniai – 1 vnt.,

REKLAMA

maža imbiero šaknis – 1 vnt.,

REKLAMA

pienas – 150 ml

REKLAMA

skystas medus – 1 šaukštelis,

REKLAMA

gvazdikėliai – 2 vnt.,

REKLAMA

Druska – 1 žiupsnelis.

REKLAMA

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C.

REKLAMA

Moliūgą nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais, įpilkite vandens ir virkite 15 – 20 minučių, tada nusausinkite vandenį, atvėsinkite paruoštą moliūgą.

REKLAMA

Atskirkite baltymus nuo trynio. Gvazdikėlius sutrinkite. Apelsino žievelę sutarkuokite ant smulkios trintuvės, iš išspauskite iš apelsino sultis.

REKLAMA

Nulupkite imbiero šaknį ir sutarkuokite – reikės apie 1 šaukštelį.

REKLAMA

Virtą moliūgą, trynį, sultis ir apelsinų žievelę, medų, pieną, imbierą ir gvazdikėlius sumaišykite maišytuvu.

REKLAMA

Lengvai pasūdykite baltymą ir išplakę iki standžių putų supilkite į moliūgų masę.

REKLAMA

Supilkite suflė į mažindelius (apie 175 ml) ir sudėkite juos į gilų indą, užpildytą iki pusės verdančio vandens.

REKLAMA

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 – 25 minutes, kol ant suflė susidarys plutelė.

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].