Šiais laikais daugelis mėgsta sveiką ir visavertę mitybą. 

REKLAMA

Pagal mūsų receptą moliūgų blynai yra puikūs pusryčiai visai šeimai. 

REKLAMA

Pradėkite dieną skaniai ir sveikai!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

moliūgas – 400 gramų;

REKLAMA

kiaušinis – 1 vienetas;

REKLAMA

viso grūdo arba kvietinių miltų – 150 gramų;

REKLAMA

kefyras – 100 mililitrų;

REKLAMA

malto cinamono pagal skonį;

REKLAMA

cukraus pagal skonį;

REKLAMA

aliejus kepimui;

REKLAMA

grietinės patiekimui;

REKLAMA

moliūgų sėklų patiekimui.

REKLAMA

Gaminimas:

Nuplaukite moliūgą, nusausinkite, išvalykite ir supjaustykite dideliais gabalėliais.

REKLAMA

Tada virkite moliūgą 15-20 minučių.

REKLAMA

Virtą moliūgą sutrinkite į košę naudodami trintuvą.

REKLAMA

Tada į moliūgų tyrę įberkite cukraus, malto cinamono, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

REKLAMA

Palaipsniui į masę supilkite miltus ir kefyrą, vėl sumaišykite. Tešla turi būti gana tiršta.

REKLAMA

Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų iki gražios auksinės spalvos.

REKLAMA

Patiekite blynus su grietine ir moliūgų sėklomis.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].