Labai švelnūs ir skanūs blynai. Tikrąja to žodžio prasme ištirpsta burnoje. Išbandykite!

REKLAMA

Reikės:

6 kiaušinių;

REKLAMA

0,5 l pieno;

5-6 šaukštelių krakmolo;

REKLAMA

šaukšto saulėgrąžų aliejaus;

300 g varškės;

REKLAMA

cukraus pagal skonį;

grietinės;

REKLAMA

sviesto.

Gaminimas:

Išplakite 5 kiaušinius su cukrumi.

REKLAMA

Sudėkite krakmolą. Gerai išmaišykite, kad nebūtų gumulėlių.

REKLAMA

Supilkite pieną ir saulėgrąžų aliejų. Išmaišykite.

REKLAMA

Leiskite pastovėti 15 min. Tešla turi būti skysta.

REKLAMA

Sutepkite keptuvę aliejumi arba taukais.

REKLAMA

Kepkite blynus tik iš vienos pusės.

REKLAMA

Paruoškite įdarą. Sumaišykite varškę su cukrumi ir 1 kiaušiniu.

REKLAMA

Jei norisi, galite pridėti aguonų ar razinų.

REKLAMA

Ant iškepusių blynų uždėkite varškės įdarą. Suvyniokite arba sulankstykite.

REKLAMA

Sudėkite blynus į puodą ar kepimo skardą.

REKLAMA

Sluoksniuokite ir sluoksnius pertepkite sviestu bei grietine.

REKLAMA

Pašaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 10-15 min.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].