Labai švelnūs ir skanūs blynai. Tikrąja to žodžio prasme ištirpsta burnoje. Išbandykite!
REKLAMA
Reikės:
6 kiaušinių;
REKLAMA
0,5 l pieno;
5-6 šaukštelių krakmolo;
REKLAMA
šaukšto saulėgrąžų aliejaus;
300 g varškės;
REKLAMA
cukraus pagal skonį;
grietinės;
REKLAMA
sviesto.
Gaminimas:
Išplakite 5 kiaušinius su cukrumi.
REKLAMA
Sudėkite krakmolą. Gerai išmaišykite, kad nebūtų gumulėlių.
REKLAMA
Supilkite pieną ir saulėgrąžų aliejų. Išmaišykite.
REKLAMA
Leiskite pastovėti 15 min. Tešla turi būti skysta.
REKLAMA
Sutepkite keptuvę aliejumi arba taukais.
REKLAMA
Kepkite blynus tik iš vienos pusės.
REKLAMA
Paruoškite įdarą. Sumaišykite varškę su cukrumi ir 1 kiaušiniu.
REKLAMA
Jei norisi, galite pridėti aguonų ar razinų.
REKLAMA
Ant iškepusių blynų uždėkite varškės įdarą. Suvyniokite arba sulankstykite.
REKLAMA
Sudėkite blynus į puodą ar kepimo skardą.
REKLAMA
Sluoksniuokite ir sluoksnius pertepkite sviestu bei grietine.
REKLAMA
Pašaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 10-15 min.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].