Puikus nekildintų picų paplotėlių receptas.

REKLAMA

Šie paplotėliai bus minkšti ir labai skanūs.

REKLAMA

Šį receptą sužinojau iš savo draugės.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 500 g paprastų miltų
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1/2 pakelio kepimo miltelių
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 20 g šviežių mielių
  • 140 g natūralaus jogurto
  • 250 ml pieno
  • Aliejus kepimui
  • Česnakų
  • Aliejaus
  • Druskos

Neprivaloma:

  • Žalių svogūnų laiškų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Į dubenį sudėkite sausus ingredientus:

Miltus, druską, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti.

REKLAMA

Viduryje padarykite duobutę.

REKLAMA

Į ją įpilkite aliejaus.

Įberkite susmulkintas mieles ir viską išmaišykite.

REKLAMA

Taip pat įpilkite jogurto ir šilto pieno.

REKLAMA

Dar kartą gerai išmaišykite.

Dabar minkykite rankomis, kol tešla nustos lipti prie rankų.

REKLAMA

Patarimas:

Pavyzdžiui, į tešlą galite įdėti ir smulkiai pjaustytų žalių svogūnų laiškų.

REKLAMA

Man labai patiko šis priedas, todėl nuo tada visada įdedu svogūnų laiškų.

Padalinkite tešlą į 8 dalis – nieko kildinti nereikia.

REKLAMA

Rankomis suformuokite blynelius ir iškart kepkite karštame aliejuje.

REKLAMA

Iškepusius paplotėlius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius

Tada patiekite su mėgstamais ingredientais.

Linkime gero skonio!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].