Puikūs ir greiti pietūs – vištienos gabaliukai kreminiame padaže su truputėliu česnkako, pipirų ir grietinėlės. Sotu, skanu ir greitai paruošiama!
REKLAMA
Jums reikės:
- 2 vnt. vištienos krūtinėlės
- 1 svogūno
- 1/2 šaukštelio druskos
- maltų raudonųjų pipirų
- 150–200 g grietinėlės
- juodųjų pipirų pagal skonį
- 2 skiltelių česnako
- saulėgrąžų aliejus
Gaminimo eiga:
REKLAMA
Įpilkite įkaitintoje keptuvėje 2 šaukštus aliejaus. Suberkite susmulkintą svogūną ir po truputį suberkite gabalėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę.
REKLAMA
Neleiskite mėsos temperatūrai nukristi žemiau 120 laipsnių. Įberkite pusę šaukštelio druskos ir kepkite vištieną tol, kol ši suminkštės.
REKLAMA
Plonais griežinėliais supjaustykite česnaką, suberkite jį keptuvę kartu su pipirais. Patroškinkite dar 2 minutes.
REKLAMA
Supilkite grietinėlę, pavirkite viską dar minutę ir padažas bus paruoštas!
Serviruoti galima su petražolėmis ar krapais.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].