Ingredientai

„Biskvitui“:

  • vištienos kepenėlės – 1 kg
  • svogūnas – 1 vnt.
  • lydytas sūris – 1 pakelis
  • majonezas – 2 šaukštai
  • kiaušinis – 1 vnt.
  • druska – pagal skonį
  • miltai – pagal poreikį

Pertepimui:

  • svogūnai
  • morkos
  • druska
  • česnakai
  • virtas kiaušinis
  • kietasis sūris

Gaminimo eiga

Vištienos kepenėles permalame su mėsmale kartu su svogūnais ir lydytu sūriu. Įmušame kiaušinį, įdedame majonezo, druskos ir truputį miltų („tešla“ turi būti vandeninga). „Blynus“ kepame aliejuje, gerai įkaitintoje keptuvėje.

REKLAMA

Paruoškite įdarą: pakepinkite smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas, kol suminkštės, pasūdykite pagal skonį ir atvėsinkite.

Virtą kiaušinį supjaustykite kubeliais, suberkite į daržoves, taip pat suberkite česnaką ir tarkuotą sūrį. Sumaišykite. Kiekvieną blyną aptepkite įdaru. Viską sluoksniuokite serviravimo lėkštėje. Šonus ir viršų aptepkite likusiu įdaru. Kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 15–20 min.

REKLAMA

Gatavą pyragą papuoškite žolelėmis ir patiekite.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].