Mėsa išliks sultinga, o tešla bus aromatinga!

REKLAMA

Ingredientai

  • Vištienos krūtinėlė – 500 g,
  • Druska – 1/2 šaukštelio,
  • Juodieji pipirai – pagal skonį.

Ingredientai svogūninei tešlai:

  • Svogūnai – 2 vnt.,
  • Grietinė – 3 šaukštai,
  • Majonezas – 3 šaukštai,
  • Kiaušiniai – 2 vnt.,
  • Miltai – 3 šaukštai (100 g),
  • Druska – 1/4 šaukštelio,
  • Juodieji pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Tešlos gaminimas: svogūną susmulkite maisto smulkintuvu, įpilkite grietinės ir majonezo. Dar kartą sumaišykite.

REKLAMA

Į gautą masę įmuškite kiaušinius ir išmaišykite, suberkite druską ir pipirus. Suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Gabaliukus panardinkite į tešlą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po porą minučių iš kiekvienos pusės.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].