Mėsa išliks sultinga, o tešla bus aromatinga!
REKLAMA
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė – 500 g,
- Druska – 1/2 šaukštelio,
- Juodieji pipirai – pagal skonį.
Ingredientai svogūninei tešlai:
- Svogūnai – 2 vnt.,
- Grietinė – 3 šaukštai,
- Majonezas – 3 šaukštai,
- Kiaušiniai – 2 vnt.,
- Miltai – 3 šaukštai (100 g),
- Druska – 1/4 šaukštelio,
- Juodieji pipirai – pagal skonį.
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
Tešlos gaminimas: svogūną susmulkite maisto smulkintuvu, įpilkite grietinės ir majonezo. Dar kartą sumaišykite.
REKLAMA
Į gautą masę įmuškite kiaušinius ir išmaišykite, suberkite druską ir pipirus. Suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Gabaliukus panardinkite į tešlą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po porą minučių iš kiekvienos pusės.
REKLAMA
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].