Įvertins net ir gurmanai!

REKLAMA

Ingredientai

  • Malta vištiena – 500 g,
  • Kiaušinis – 1 vnt.,
  • Greitai paruošiami avižiniai dribsniai – 0,5 stiklinės,
  • Pienas arba vanduo – 0,5 stiklinės,
  • Svogūnas – 1 vnt.,
  • Česnakas – 2 skiltelės,
  • Malti juodieji pipirai, druska, paprikos milteliai – pagal skonį,
  • Augalinis aliejus kepimui.

Gaminimo eiga

Avižinius dribsnius sumaišykite su pienu arba vandeniu ir palikite išbrinkti 20 minučių. Į faršą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintą česnaką. Išbrinkusius avižinius dribsnius sumaišykite su paprikos milteliais, pipirais ir druska, suberkite į faršą.

Suformuokite kotletus ir kepkite augaliniame aliejuje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių. Jei pageidaujate, kotletus galite apvolioti žemės arba graikiniuose riešutuose. Patiekite kotletus su grietine arba saldžiarūgščiu padažu.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].