Ingredientai
- plona pita ar lavašas – 2 lakštai,
- malta mėsa – 500 g,
- pomidorai – 2 vnt.,
- svogūnas – 1 vnt.,
- morkos – 2 vnt.,
- marinuoti agurkai – 3 vnt.,
- pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas,
- druska – pagal skonį.
Gaminimo eiga
Smulkiai pjaustytas daržoves apkepkite keptuvėje. Pagal skonį pasūdykite, įberkite prieskonių ir žolelių.
REKLAMA
Pabaigoje įpilkite pomidorų pastos ir troškinkite 5 minutes uždengę dangčiu.
Faršą tepkite ant pitos, paskirstykite per visą lakštą ir susukite į vyniotinį. Supjaustykite vyniotinį į ritinukus ir sudėkite į kepimo indą.
REKLAMA
Ant viršaus paskleiskite daržoves ir kepkite 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
REKLAMA
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].