Ingredientai

  • plona pita ar lavašas – 2 lakštai,
  • malta mėsa – 500 g,
  • pomidorai – 2 vnt.,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • morkos – 2 vnt.,
  • marinuoti agurkai – 3 vnt.,
  • pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas,
  • druska – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Smulkiai pjaustytas daržoves apkepkite keptuvėje. Pagal skonį pasūdykite, įberkite prieskonių ir žolelių.

REKLAMA

Pabaigoje įpilkite pomidorų pastos ir troškinkite 5 minutes uždengę dangčiu.

Faršą tepkite ant pitos, paskirstykite per visą lakštą ir susukite į vyniotinį. Supjaustykite vyniotinį į ritinukus ir sudėkite į kepimo indą.

REKLAMA

Ant viršaus paskleiskite daržoves ir kepkite 180°C temperatūroje apie pusvalandį.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].