Ingredientai

  • malta mėsa – 400 g
  • svogūnas – 1 vnt.
  • paprika – 1 vnt.
  • cukinija – 1 vnt.
  • druska, pipirai pagal skonį
  • kiaušiniai – 6 vnt.
  • kietas sūris – 100 g

Gaminimo eiga

Smulkiai supjaustykite svogūną ir sumaišykite su malta mėsa. Paprikas supjaustykite kubeliais.

REKLAMA

Cukiniją sutrinkite su smulkia trintuve, išspauskite skysčio perteklių ir suberkite į faršą. Gerai išmaišykite.

Iš faršo formuojame kotletus, padedame ant kepimo skardos ir stikline padarome įdubimus centre.

REKLAMA

Į kiekvieną skylutę įmuškite kiaušinį, kad jis neištekėtų.

REKLAMA

Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Kepti reikia 200°C temperatūroje 30–35 min.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].