Maltos mėsos dešrelės, keptos keptuvėje

Sultingi kotletai pietums ar vakarienei yra klasikinis pasirinkimas. Daug rečiau namų šeimininkės ruošia dešreles, nors ingredientai yra vienodi. Tikriausiai faktas yra tas, kad niekas nenori užsiimti su žarnomis. Jos reikalingos, jei norite, kad dešrelės būtų skanios.

REKLAMA

Pateikiame jums nepaprastai lengvą dešrelių, keptų keptuvėje, receptą. Jo yra idėja ir tiems, kurie nemėgsta kepto maisto. Galite sudėti mėsą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti orkaitėje, kol iškeps. Išsaugokite receptą ir pabandykite išsikepti, kai tik turėsite galimybę!

dešrelės

REKLAMA

Jums reikės:

  • Kiaulienos 550 g
  • Svogūno 1 vnt.
  • Česnako 2 skiltelių
  • Pieno 100 ml
  • Saulėgrąžų aliejaus pagal skonį
  • Druskos pagal skonį
  • Prieskonių mėsai pagal skonį

Gaminimas:

Mėsą ir svogūną supjaustykite stambiais gabalėliais, sumaišykite su česnaku, pienu, druska ir prieskoniais. Viską sumalkite maišytuvu iki vientisos masės.

REKLAMA

Gautą masę suberkite į konditerinį maišelį, nupjaukite galiuką.

dešrelės

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, išspauskite dešreles. Kepkite jas iš visų pusių, kol apkeps.

REKLAMA
Norėdami paruošti maltos mėsos dešreles, galite naudoti įprastą mėsmalę, prieš tai sumontavę smulkaus malimo priedą. Tačiau maišytuve masė tampa homogeniškesnė. Nepamirškite, kad dešrelės bus daug skanesnės, jei pasirinksite mėgstamą padažą.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].