Ingredientai

  • Norimas kiekis kiaulienos kepsnių

Gaminimo eiga

Jei įsigijote nepjaustytą mėsą, kiaulieną supjaustykite kepsniais, ne daugiau kaip 1 cm storio. Tada mėsą išmuškite mėsos plaktuku iš abiejų pusių.

REKLAMA

Paruoškite marinatą: sumaišykite terijakio padažą, augalinį aliejų, sausą baltąjį vyną, kečupą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintą česnaką ir kiaulienos prieskonius.

Mėsą užpilkite marinatu, apverskite, kad visas jos plotas tolygiai pasidengtų marinatu, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 5–6 valandoms.

REKLAMA

Kai norėsite patiekti, mėsą apkepkite gerai įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol suminkštės. Neperkepkite! Mėsą marinate galite laikyti keletą dienų.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].