Ingredientai:

  • kiauliena – 1 kg
  • bulvės – 4 vnt.
  • pomidorai – 3 vnt.
  • majonezas – 2 šaukštai
  • svogūnas – pagal skonį (1–3 vnt.)
  • česnakas – 5 skiltelės
  • sūris – 250 g
  • žalumynai – pagal skonį
  • druska, pipirai – pagal skonį

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimais gabaliukais, pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Bulves sutarkuokite taip kaip kugeliui.
  3. Supjaustykite svogūną žiedais.
  4. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais ir apvoliokite majoneze.
  5. Sūrį sutarkuokite burokine tarka.
  6. Susmulkinkite žoleles ir česnaką.
  7. Į kepimo skardą, išteptą sviestu, drėkite mėsą, svogūnus. Juos užklokite tarkuotomis bulvėmis ir pomidorais.
  8. Kepkite 200 C temperatūroje 40 minučių.
  9. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, išimkite skardą, viską apibarstykite česnaku, tarkuotu sūriu bei smulkintomis žolelėmis.
  10. Vėl pašaukite į orkaitę 5 minutėms.
  11. Skanaus!
Naujienos Tavo el. pašte

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].