Skanūs pietūs, kuriuos galite greitai paruošti. Jei jums patinka natūrali mėsa puikiame padaže, būtinai tai išbandykite!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 400 g kiaulienos kumpio
  • 1 valgomojo šaukšto taukų
  • 1 svogūno
  • 3 skiltelių česnako
  • džiovintų, iš anksto išmirkytų grybų
  • 1 čili pipiro
  • druskos
  • pipirų
  • 1 arbatinio šaukštelio sojos padažo
  • 1 šaukšto tarkuoto sūrio
  • Neprivaloma: grietinėlės, kad mėsa suminkštėtų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

  • Kiaulienos kumpį supjaustykite nedideliais gabaliukais. Išspauskite arba smulkiai supjaustykite česnaką, sumaišykite su druska ir suberkite į susmulkintą mėsą.
  • Marinuokite apie valandą arba tiek, kiek turite laiko.
  • Ištirpinkite taukus ant keptuvės su nesvylančia danga.
  • Kai gerai įkaista, įdėkite mėsą su česnakais.

REKLAMA
  • Sumaišykite ir uždenkite dangčiu.
  • Tegul viskas gerai apkepa apie 5 minutes.
  • Tada suberkite svogūną, supjaustytą pusžiedžiais, ir grybus.
  • Vėl uždenkite dangčiu ir viską troškinkite apie 10 minučių.
  • Po maždaug 15 minučių suberkite čili pipirus ir apšlakstykite sojos padažu.
  • Paragaukite, jei reikės, dar pasūdykite.
  • Įpilkite vandens ir virkite, kol mėsa suminkštės.
  • Kai mėsa suminkštės, įpilkite šaukštą tarkuoto sūrio, grietinėlės ir dar patroškinkite.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].