Skanūs pietūs, kuriuos galite greitai paruošti. Jei jums patinka natūrali mėsa puikiame padaže, būtinai tai išbandykite!
REKLAMA
Jums reikės:
- 400 g kiaulienos kumpio
- 1 valgomojo šaukšto taukų
- 1 svogūno
- 3 skiltelių česnako
- džiovintų, iš anksto išmirkytų grybų
- 1 čili pipiro
- druskos
- pipirų
- 1 arbatinio šaukštelio sojos padažo
- 1 šaukšto tarkuoto sūrio
- Neprivaloma: grietinėlės, kad mėsa suminkštėtų
Gaminimo eiga:
REKLAMA
- Kiaulienos kumpį supjaustykite nedideliais gabaliukais. Išspauskite arba smulkiai supjaustykite česnaką, sumaišykite su druska ir suberkite į susmulkintą mėsą.
- Marinuokite apie valandą arba tiek, kiek turite laiko.
- Ištirpinkite taukus ant keptuvės su nesvylančia danga.
- Kai gerai įkaista, įdėkite mėsą su česnakais.
REKLAMA
- Sumaišykite ir uždenkite dangčiu.
- Tegul viskas gerai apkepa apie 5 minutes.
- Tada suberkite svogūną, supjaustytą pusžiedžiais, ir grybus.
- Vėl uždenkite dangčiu ir viską troškinkite apie 10 minučių.
- Po maždaug 15 minučių suberkite čili pipirus ir apšlakstykite sojos padažu.
- Paragaukite, jei reikės, dar pasūdykite.
- Įpilkite vandens ir virkite, kol mėsa suminkštės.
- Kai mėsa suminkštės, įpilkite šaukštą tarkuoto sūrio, grietinėlės ir dar patroškinkite.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].