Kiauliena dar niekada nebuvo tokia švelni ir sultinga.

REKLAMA

Prireiks vos 4 ingredientų, ir galėsite mėgautis tiesiog burnoje tirpstančiu patiekalu.

Dabar kiaulieną gaminu tik taip!

REKLAMA

Išbandykite šį receptą: jis jus tikrai maloniai nustebins.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1,5 kg kiaulienos
  • 2 svogūnų
  • 1 šaukštelio garstyčių
  • šiek tiek sojos padažo
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • kepimo maišelio
  • medaus (nebūtina)
  • daržovių (pagal skonį)

Kaip gaminti?

Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.

REKLAMA

Supjaustykite mažais gabalėliais.

REKLAMA

Sumaišykite su druska, pipirais, garstyčiomis ir sojų padažu.

Gerai išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis būtų gerai padengtas prieskoniais.

REKLAMA

PATARIMAS: nepersistenkite su sojos padažu, kad mėsa nebūtų kieta.

REKLAMA

Uždenkite dubenį.

Padėkite į šaldytuvą ir palikite marinuotis 2-3 valandas.

REKLAMA

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Sudėkite į kepimo maišelį kartu su marinuota mėsa.

REKLAMA

Užriškite maišelį ir dantų krapštuku padarykite keletą skylučių.

Padėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 200°C temperatūroje maždaug 60 minučių.

REKLAMA

Atidarykite maišelį ir kepkite dar 10-15 minučių.

Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, salotomis ar kitokiu garnyru.

REKLAMA

Mėsą taip pat galite kepti su grybais ar daržovėmis.

REKLAMA

Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, į padažą galite įmaišyti šiek tiek medaus.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].