Puikus maltos mėsos patiekalas pagal „YouTube“ kanalo receptą, kurį verta išbandyti. Greitai paruošiamas patiekalas ir nepakartojamas skonis!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 riekelių baltos duonos
  • 100 ml pieno
  • 1 svogūno
  • 1 kg maltos mėsos
  • 4 skiltelių česnako
  • 150 ml pieno
  • Druskos, prieskonių pagal skonį
  • 200 g kietojo sūrio
  • 200 g grietinės
  • 2 kiaušinių
  • 1 ryšulėlio krapų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Į dubenį įdėkite duoną, užpilkite pienu ir leiskite jai šiek tiek pastovėti.

Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

REKLAMA

Į atskirą dubenį įdėkite faršą, suberkite svogūną, išspaustą česnaką ir išmirkusią duoną. Supilkite likusį pieną.

REKLAMA

Įdėkite druskos ir pagardinkite prieskoniais, viską gerai išmaišykite.

Drėgnomis rankomis iš mėsos masės formuokite mėsos paplotėlius ir dėkite juos į kepimo popieriumi padengtą kepimo skardą.

REKLAMA

Kiekvieno  paplotėlio viduryje padarykite duobutę ir paruoškite įdarą.

REKLAMA

Į dubenį sutarkuokite sūrį, sumaišykite su kiaušiniais, grietine ir smulkintais krapais.

Gerai išmaišykite ir įdėkite į kiekvieną duobutę. Paruoštus karbonadus įdėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200 °C temperatūroje apie 40 minučių.

REKLAMA

Viskas paruošta!

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].