Kaip iškepti mėsą, kad ji būtų minkšta? Atskleisime paslaptį

Net ir labai kieta mėsa, pabuvusi per naktį šiame marinate, taps minkšta ir sultinga. Būtinai išbandykite šį marinatą ir valgykite labai minkštą mėsą.

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA
  • mėsa – 500 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • garstyčios – 1 valgomasis šaukštas;
  • krakmolas – 1 valgomasis šaukštas;
  • sezamo sėklos – 2 arbatiniai šaukšteliai;
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirų mišinys – 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimas:

Kiaušinius sumaišykite su garstyčiomis. Įdėkite krakmolo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su gautu marinatu.

REKLAMA

Mėsą marinuokite bent 7 valandas šaldytuve. Tada mėsą iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje po porą minučių, apibarstydami sezamo sėklomis. Skanaus!

mėsą

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].