Ar jau pasiruošėte Naujiesiems? Šiai šventei kiekviena šeima atsakingai ruošiasi. Jei norite skanaus patiekalo, siūlome pasigaminti šį.

Jei norite skanaus patiekalo, siūlome pasigaminti šį.

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA
  • malta mėsa – 600 g
  • svogūnas – 1 vnt.
  • česnakas – 3 skiltelės
  • duona – 2 riekės
  • druska, pipirai – pagal skonį
  • sūris – 150 g.

Įdarui:

  • grybai – 400 g
  • morka – 1 vnt.
  • svogūnai – 2 vnt.
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • grietinė arba majonezas – 2 valgomieji šaukštai
  • druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį.

pateikalo

REKLAMA

Gaminimas:

  • Užpildykite duoną vandeniu, kad suminkštėtų, po to išimkite.
  • Maišytuvu sutrinkite svogūną ir česnaką.
  • Viską suberkite į faršą, įdėkite prieskonių.
  • Gerai išmaišykite.
  • Gautą faršą padalinkite į 9 dalis ir suformuokite mėsos kukulius.

faršas, patiekalo

REKLAMA
  • Sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Grybus supjaustykite gabalėliais.
  • Apkepkite svogūnus, morkas ir grybus atskirai.
  • Tada sumaišykite ir įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų, įdėkite grietinės arba majonezo.
  • Faršą dėkite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
  • Ant faršo uždėkite įdarą ir apibarstykite viską tarkuotu sūriu.
  • Kepkite 170 laipsnių temperatūroje 25 minutes. Skanaus!

patiekalo

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].