Šis patiekalas patiks net tiems, kurie nemėgsta cukinijų!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

3 cukinijos;

REKLAMA

3 česnako skiltelės;

REKLAMA

druska pagal skonį;

REKLAMA

200 gramų susmulkintų graikinių riešutų;

REKLAMA

šiek tiek petražolių;

REKLAMA

valgomasis šaukštas augalinio aliejaus.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Supjaustykite cukinijas maždaug centimetro storio žiedais, sudėkite į didelį indą ir įberkite šiek tiek druskos.

REKLAMA

Palikite valandai.

REKLAMA

Per tą laiką pasišalins sulčių perteklius.

REKLAMA

Tada gerai įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus.

REKLAMA

Kepkite daržoves aukštoje temperatūroje.

REKLAMA

Įsitikinkite, kad jos nesukrenta ir neperlūžta.

REKLAMA

Keptoms cukinijoms reikia pagaminti ir padažą.

REKLAMA

Norėdami tai padaryti, susmulkinkite petražoles ir česnakus, ir sumaišykite.

REKLAMA

Tada į šį mišinį įpilkite sviesto, gerai išmaišykite ir pakaitinkite.

REKLAMA

Padažą galite pilti ant cukinijų arba pateikti atskirai!

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].