Pagal šį receptą pagamintos marinuotos vynuogės yra panašios į ispaniškų alyvuogių skonį. Mes primygtinai rekomenduojame kuo greičiau išsaugoti šį receptą ir parodyti savo kulinarinius įgūdžius.

REKLAMA

Marinuotos vynuogės

REKLAMA

Ingredientai:

1kg vynuogių

REKLAMA

800ml vandens

100-110ml acto

REKLAMA

200g cukraus

50g jūros druskos

REKLAMA

0,5 šaukštelio cinamono

5 grūdeliai juodųjų pipirų

REKLAMA

3 grūdeliai kvapiųjų pipirų

4-5 gvazdikėliai

REKLAMA

1 lauro lapas

kalendros pagal skonį

REKLAMA

Paruošimas

REKLAMA

1. Pirmiausia turite pasirinkti didžiausias vynuogių kekes, jas nuplaukite ir įdėkite į sausus sterilius stiklainius.

2. Užvirinkite vandenį ir į jį įpilkite cukraus, druskos, acto, cinamono, pipirų ir gvazdikėlių.

REKLAMA

3. Supilkite į stiklainius su vynuogėmis karštą marinatą ir užsukite dangtelius. Suvyniokite stiklainius į šiltą antklodę ir palikite atvėsti. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.

Marinuotos vynuogės yra vienas skaniausių ir neįprasčiausių užkandžių. Turėkite laiko pasirūpinti šiomis gėrybėmis žiemai, kad per šventes nustebintumėte visus svečius. Esame tikri, kad visi prašys šio recepto!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].