Marinuoti agurkai su garstyčiomis. Pasiruoškite žiemai!

Marinuoti agurkai su garstyčiomis bus puikus užkandis šaltais rudens ir žiemos vakarais. Dabar visada agurkus marinuosite tik taip!

REKLAMA

Ingredientai:

  • agurkai.

Marinatas vienam litrui vandens:

REKLAMA
  • actas – 100 ml;
  • cukrus – 5 valgomieji šaukštai;
  • druska – 2 valgomieji šaukštai.

Kiekvienam 1 l talpos stiklainiui:

  • česnakai – 2 skiltelės;
  • krapai – 1 šakelė;
  • morkos – 1/4 vnt.;
  • garstyčių sėklos – 0,5 arbatinio šaukštelio.

REKLAMA

Gaminimas:

Agurkus išdėliokite kartu su kitais ingredientais į litrinius sterilizuotus stiklainius, ant viršaus užpilkite garstyčių. Karštame vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų, supilkite actą. Gautą marinatą supilkite į stiklainius. Stiklainius sandariai uždarykite ir po to laikykite šiltoje vietoje, kol jie patys atvės.

REKLAMA

Marinuoti agurkai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].