Jums reikės:

REKLAMA
  • 500 g maltos mėsos
  • 1 svogūno
  • 3-4 virtų kiaušinių
  • Druskos, pipirų ar kitų prieskonių (pagal skonį)

Kaip gaminti?

  1. Maltą mėsą sumaišykite su svogūnais, druska ir pipirais.
  2. Ant kepimo popieriaus formuokite faršo sluoksnį, sudėkite virtus kiaušinius ir susukite į ritinį.
  3. Kepkite 200°C temperatūroje 40 minučių.
  4. Patiekite raikytą griežinėliais su grietine ar kitu padažu.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].