Paįvairinkite savo mitybą! Išbandykite ryžius su grybais ir brokoliais.

REKLAMA

Šis patiekalas labai gardus ir, svarbiausia, sveikas!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

ryžiai – 1 puodelis;

REKLAMA

svogūnas – 1 vienetas;

REKLAMA

pievagrybiai – 500 gramų;

REKLAMA

brokoliai – 200 gramų;

REKLAMA

augalinis aliejus kepimui;

REKLAMA

vanduo – 2 puodeliai;

REKLAMA

druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

Susmulkinkite svogūnus ir grybus.

REKLAMA

Tada pakepkite pievagrybius su svogūnais augaliniame aliejuje, kol grybai suminkštės. 

REKLAMA

Suberkite ryžius, pamaišykite ir pakepkite minutę.

REKLAMA

Tada užpilkite viską 2 puodeliais vandens, užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 15 minučių, kol išgaruos beveik visas skystis.

REKLAMA

Tada suberkite susmulkintus brokolius.

REKLAMA

Patiekalą pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, druska ir virkite dar apie 5 minutes.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].