Lietiniai blynai su varške: puikiai tinka vasaros metu!

Šie lietiniai blynai su varške vasarą puikiai tinka pietums. Tai puikūs blynai, nes jie gaminami ne iš miltų, o iš vanilės miltelių.

REKLAMA

Ingredientai dviems porcijoms:

  • 2 kiaušiniai;
  • 130 ml pieno;
  • 2 šaukštai liesos varškės;
  • 3 šaukštai vanilės miltelių.

blynai su varške

REKLAMA

Gaminimas:

Visus ingredientus sumaišykite. Kepkite kaip klasikinius blynus – ant keptuvės užpilkite šiek tiek tešlos, prieš tai nepamirškite įpilti šlakelio aliejaus. Iškepusius blynus pagardinkite varškės (ar kitokiu) įdaru. Skanaus!

REKLAMA

Apsilaižysite pirštus: 3 paslaptys, kad blynai būtų ploni ir nesudegę

Trys pagrindinės paslaptys, kad blynai būtų ploni, nesudegę ir nuostabaus skonio.

Daugeliui ploni ir skanūs lietiniai blynai yra susiję su vaikyste, šventėmis. Ir tiesiog neįmanoma įsivaizduoti užgavėnių be skanių blynų kalno.

REKLAMA

Daugelis namų šeimininkių skubėjo pasidalinti savo skaniausių blynų receptu „Shrovetide“ savaitėje.

REKLAMA

Tačiau ne kiekvienos šeimininkės blynai tikrai skanūs, gražūs, ploni. Problemos, su kuriomis dažniausiai susiduria namų šeimininkės  kepant blynus.

REKLAMA

Kad blynai dega. Ar būna per stori. Arba blynai gaunami su nelygiais kraštais.

Visų šių problemų galima lengvai išvengti, jei žinosite šias tris puikių blynų kepimo paslaptis.

REKLAMA

Pirmoji paslaptis. 

REKLAMA

Nepilkite daug aliejaus. Tačiau yra vienas niuansas. Kad blynai nepridegtų ir įgautų gražią spalvą.

REKLAMA

Būtina keptuvėje kurioje kepsite įkaitinti apie 6-7 šaukštus augalinio aliejaus ir perteklių supilti į tešlą.

Keptuvėje neturėtų būti per daug aliejaus

REKLAMA

Antroji paslaptis.

REKLAMA

 Aukšta temperatūra kad blynai būtų su lygiais kraštais, jie turi būti kepami labai gerai įkaistančioje keptuvėje.

REKLAMA

Trečioji paslaptis. 

Kad blynai būtų švelnūs ir tiesiog tirptų burnoje, būtina tam kuriam laikui uždengti paruoštą blynų kalną su dubeniu arba lėkštele.

REKLAMA

Taigi jie įmirks savo garais ir bus neįtikėtinai skanūs.

REKLAMA

Ir paskutinė paslaptis. Tešla turėtų būti kaip riebus jogurtas, bet ne tokia tiršta kaip grietinė.

Skanių blynų Jums !

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].