Lengvai marinuoti agurkai per naktį. Gardūs ir traškūs!

Nuostabus užkandis! Juk mėgstate agurkus, tiesa?

REKLAMA

Sudėtis

  • 1,5 litro stiklainis
  • agurkai
  • krienų ir serbentų lapai
  • krapai
  • 6 pipirų grūdeliai
  • 4-5 skiltelės česnako
  • 1,5 šaukšto druskos

Paruošimas

Gerai nuplaukite agurkus ir nupjaukite galus. Į stiklainį pridėkite serbentų, krienų lapų, sudėkite česnaką ir krapus. Sudėkite pusę agurkų, vėl pridėkite žolelių ir česnako. Pripildykite stiklainį agurkais iki viršaus. Ant viršaus užpilkite druskos ir pridėkite juodųjų pipirų grūdelių, serbentų ir krienų lapų.

Viską užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliu ir gerai suplakite. Leiskite visiškai atvėsti kambario temperatūroje, tada padėkite per naktį į šaldytuvą.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].