Turbūt daugelis iš mūsų mėgsta tokius paprastus ir skanius patiekalus!

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Svogūnas – 1 galvutė
  • Malta mėsa – 500 g
  • Bulvė – 1 vnt.
  • Kiaušinis – 1 vienetas
  • Sūris – 200 g
  • Grietinėlė – 200 ml
  • Druska ir prieskoniai pagal skonį.
  • Tortilijos arba lavašo paplotėliai – 3-4 vnt.

Marinatui:

REKLAMA
  • Cukrus – 1 valgomojo šaukšto
  • 6% actas – 2 šaukštų
  • Verdantis vanduo – 150 ml

Paruošimas:

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir užpilkite iš visų ingredientų sumaišytu marinatu. Po 15 minučių skystį nupilkite.

REKLAMA

Sudėkite ant tortilijos ar lavašo marinuotą svogūną, pabarstykite druska ir prieskoniais.

Tolygiai paskirstykite įdarą ant ruošiamo paviršiaus.

REKLAMA

Tada suvyniokite į ritinėlį ir supjaustykite nedidelėmis porcijomis.

Sudėkite griežinėlius į kepimo indą.

REKLAMA

Ant viršaus užpilkite plakto kiaušinio ir grietinėlės mišinį ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Kepkite 190°C temperatūroje 25 minutes.

REKLAMA

Gero apetito!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].