Lašiša orkaitėje - pasakiško skonio. Būtinai išbandykite!

Lašiša savaime yra skani, jai nereikia papildomų padažų ir pagardų. Užtenka ją kepti su aromatinėmis žolelėmis, daržovėmis ir citrina. Kepta žuvis skanus patiekalas, būtinai išbandykite šį receptą!

REKLAMA

Ingredientai:

lašiša – 2 gabalėliai;

lašiša

REKLAMA

svogūnai – 1/2 vieneto;

svogūnai

REKLAMA

citrina – 2 griežinėliai;

citrina

REKLAMA

lauro lapas – 2 vienetai;

REKLAMA

maltų juodųjų pipirų, druskos – pagal skonį;

REKLAMA

pomidorai – 1–2 vienetai;

REKLAMA

šviežių žolelių – pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite žuvį gabaliukais (gana dideliais). Dėkite foliją ant kepimo skardos, ant jos dėkite nuluptus ir supjaustytus svogūnų žiedus, lašišą ir citrinos griežinėlius kiekvienam lašišos gabalėliui.

lašiša

REKLAMA

Toliau – užbarstykite pipirų ir druskos, sudėkite pomidorų gabaliukus ir lauro lapus. Apvyniokite žuvies kepsnius ir daržoves folija ant viršaus ir kepkite iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

REKLAMA

Apibarstykite ją smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].